2M Odmašćivač – Univerzalno Koncentrovano sredstvo za pranje i odmašćivanje

350 RSD1.950 RSD

Dostavana teritoriji Srbije i Crne gore

  • Dostava na kućnu adresu
  • Pošiljke naručene posle 2.30pm biće isporučene sledećeg radnog dana
Zagarantovana sigurna kupovina

2M Odmašćivač – univerzalno koncentrovano sredstvo za pranje i odmašćivanje

Koncentrovano sredstvo za pranje i odmašćivanje. Efikasno  rastvara i otklanja masnoće i nečistoće organskog i neorganskog porekla, duboko prodirući i u najotpornije naslage. Izrađen je na bazi brzo razgradivih surfaktanata, rastvarača i inhibitora korozije koji štite hromirane površine od tamnjenja. Idealan je za čišćenje u prehrambenoj industriji: u pekarama, restoranima, menzama, za radne površine, podove i opremu. Može se primeniti u sistemu HACCP.

Odmašćivač jakog dejstva, efikasno uklanja katran, ulje, kočione fluide, masnoće i druge tvrdokorne nečistoće u industriji: na postrojenjima i opremi. Odličan je za pranje motora  automobila, kamiona i traktora, kao i autocerada, cisterni i vetrobranskih stakala (od insekata i ptičijeg izmeta). Ne preporučuje se primena na aluminijumu i lakim metalima.

Uputstvo za upotrebu: Odmašćivač koristiti koncentrovan ili razblažen sa vodom u razmeri 1:1 do 1:50 u zavisnosti od zaprljanja i primene. Sredstvo naneti direktno na površinu za čišćenje, ručno ili pomoću aparata za stvaranje pene. Ostaviti da deluje nekoliko minuta (kod težih zaprljanja protrljati krpom ili sundjerom) i isprati jakim mlazom vode. Po potrebi postupak ponoviti.

* za pranje jako zaprljane opreme ili motora u zavisnosti od zaprljanja koristiti koncentrovano sredstvo ili razblaženo u razmeri 1:1 do 1:5.

*  za pranje industriskih podova koristiti razmer 1 :100 do 1:1.000 u zavisnosti od zaprljanja.

* za odstranjivanje manjih zaprljanja i redovno održavanje koristiti razmer 1: 50

* za pranje felni, u zavisnosti od zaprljanja obavezno koristiti razređeno srestvo sa vodom ili glicerinskim tečnim sapunom u razmeri 1:5

*  za uklanjanje insekata ili ptičijeg izmeta koristiti razređeno sredstvo u razmeri 1: 5  do 1:10

*  za pranje autocerada, u zavisnosti od zaprljanja koristiti koncentrovano sredstvo ili razređeno sa vodom u razmeri 1:1 do 1:3.

Sastojci/Ingredients: 5-15%  2-butoksietanol,  < 5% Anionic Surfactant, ˂ 5% Nonionic Surfactant, ˂ 5% Disodium Metasilicate, Parfum, Citral, Citronellol, Hexyl Cinnamal,

ZA PROFESIONALNU UPOTREBU U PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI I AUTOPERIONICAMA

Brand

2M

Dodatne informacije

Težina -
Pakovanja: No selection

5 L Kanister, 750 ml sa triger raspršivačem