Menu
VAŠA KORPA

Informacije o dostavi

Informacije o dostavi

ANA FARM d.o.o. ima potpisan ugovor sa kurirskim službama: City Express https://www.cityexpress.rs/  i Post Express http://www.postexpress.rs/ . Isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove dve službe. Izvoz robe za tržište Crne Gore i BiH vrši se putem usluge PostPak-otkupni paket za region.

Za sve narudžbine primljene do 11h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

 

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac uz paket dobija gotovinski račun zajedno sa fiskalnim računom. Ukoliko je isporuka pouzećem, kupac plaća kuriru račun prilikom preuzimanja paketa, a kurirska služba će primljen novac uplatiti na jedan od tekućih računa ANA FRAM d.o.o. po osnovu otkupnine za isporučenu robu.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.

 

Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.anafarm.com ili www.anafarm.rs se vrši isključivo putem kurirske službe na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije za sada nije moguća izuzev za tržišta: Crne Gore i BiH gde se isporuka vrši putem usluge PostPak-otkupni paket za region.

 

Cena isporuke za teritoriju Republike Srbije iznosi:

  • Za vrednost poručene robe ispod 1.000,00 RSD - 450,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). 

  • Za vrednost poručene robe veće od 1.000,00 RSD - 390,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). 

  • Za robu čija je vrednost preko 8.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u Crnu Goru ili BiH prema cenovniku Pošte Srbije za PostPak usluge: https://www.posta.rs/DocumentViewer.aspx?IdDokument=1001052&Dokument=privreda-paketske-inostranstvo-postpak-lat.pdf

Rok isporuke je 5-7 radnih dana.

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@anafarm.rs

Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

ANA FARM d.o.o. ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). ANA FARM d.o.o. se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. 

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove posebne uslove za narudžbine iz Crne Gore ili BiH (van teritorije Republike Srbije).