Clavis Eau De Parfume For HER – Bellezza 50 ml

2.600 RSD

Dostavana teritoriji Srbije i Crne gore

  • Dostava na kućnu adresu
  • Pošiljke naručene posle 2.30pm biće isporučene sledećeg radnog dana
Zagarantovana sigurna kupovina

Clavis Eau De Parfume For HER – Bellezza

Pripada mirisnoj grupi cvetno-voćnih parfema.

Pravi izbor za “casual” varijante. Parfem svežine, šarma i optimizma! Namenjen je vedrim osobama, osobama punim energije ili onima koji žele da postanu takvi! Naglašava žensku individualnost, postaje neprimetan deo Vašeg imidža.

Prelep u svojoj čistoti i svežini, a ujedno moderan i urban parfem. Napravljen je kao predivan spoj urbanog i prirodnog. Lagan, ali nikako dosadan, ima svoj karakter. Širi oko sebe optimizam pozitivnog mladalačkog entuzijazma i energije. Lagano i nežno Vas osvaja.

Počinje nenametljivo sa notom britanske suzdržanosti, ali ne toliko da bi Vas ohladio svojim neobičnim urbano-metalik notama, već Vas osvežava zahvaljujući dodatku prirodnih nota zelenog čaja i limuna.

Onda se pojavi cvetno srce od buketa prikladno ukomponovane frezije, ljubičice i irisa, šarmantno i prodorno, ali nikako teško, već prefinjeno i elegantno. Parfem je i dalje zadržao svoju svežinu, ali je zahvaljujući cvetnom srcu hladnoća zamenjena toplinom. Zagonentan i romantičan, nežno Vam otkriva tajne italijanskog šarma.

Baza ovog parfema je drvena, sa notama sandalovine, vanilije i mošusa. Vrlo postojan parfem. Nekoliko kapi ovog parfema i osetićete se sveže, veselo i potpuno opušteno.

Brand

Clavis

Dodatne informacije

Težina 0,05 kg