Menu
VAŠA KORPA

Pranje i nega ruku

Pranje i nega ruku


Ruke su izložene čestom pranju i vremenskim uslovima.

Da bi ostale savršeno čiste, nežne i hidrirane potrebno je koristiti proizvode koji neće da ih isušuju i iritiraju.

Naši tečni sapuni su blagih formulacija. Temeljito čiste i peru, a ruke su nakon pranja mirisne i glatke. Paste iz naše kolekcije su bogate ekstraktima bilja, ne sadrže agresivne materije, odlično peru i ne iritiraju kožu. 2M i Clavis kreme za ruke hidriraju kožu, čine je mekom, svežom i glatko, lako se upijaju i ne ostavljaju mastan trag. 


2M Krema za Negu Ruku (NEVEN & KANTARION) tuba 125 ml - (25% gratis)
Najprodavaniji artikli
Brand: 2M
2M KREMA ZA NEGU RUKUSvakodnevna zaštitna krema za sve tipove kože, sa ekstraktima nevena i kantariona, obogaćena aloe verom, alantoinom, glicerinom i vitaminom E. Neguje i štiti kožu od isušivanja i pucanja, mehaničkih i hemiskih nadražaja.. Kremu koristite nakon svakog pranja, ili pre izlagan..
190.00RSD
Porez:158.33RSD
Krema ZA NEGU RUKU
Novo Najprodavaniji artikli
Brand: Clavis
Clavis krema za negu rukuBrižljivo odabrani sastojci Clavis kreme za negu ruku daju potpunu, prirodnu neguvašoj koži.- SHEA BUTTER daje vlažnost i mekoću koži. Istovremeno, blagotvorno delujena kožu podložnu alergijama. Shea butter je blagi UV filter, koji štiti kožu odštetnog dejstva UV zračenja. P..
290.00RSD
Porez:241.67RSD
Gel za dezinfekciju ruku ANTIBAKTERIJSKI CLASSIC BLUE Gel za dezinfekciju ruku ANTIBAKTERIJSKI CLASSIC BLUE
Novo Najprodavaniji artikli
Brand: Clavis
CLAVIS ANTIBAKTERIJSKI ALKOHOL GEL ZA DEZINFEKCIJU RUKU CLASSIC BLUE  Namenjen je za suvo pranje i dezinfekciju zdrave kože ruku, bez upotrebe sapuna i vode. Predstavlja vid prevencije i zaštite od bakterija i gljivica. Posebno je pogodan u slučajevima ograničenog pristupa vodi i sa..
395.00RSD
Porez:329.17RSD
Gel za dezinfekciju ruku ANTIBAKTERIJSKI LIGHT ROUSE Gel za dezinfekciju ruku ANTIBAKTERIJSKI LIGHT ROUSE
Novo Najprodavaniji artikli
Brand: Clavis
ANTIBAKTERIJSKI ALKOHOL GEL ZA DEZINFEKCIJU RUKU LIGHT ROSE  SA GLICERINOM I ALOE VEROM Namenjen je za suvo pranje i dezinfekciju zdrave kože ruku, bez upotrebe sapuna i vode. Nije potrebno dodatno ispiranje i brisanje. Sa mirisom je, obogaćen glicerinom i aloe verom. Bez o..
230.00RSD
Porez:191.67RSD
Tečni sapun Nektar Tečni sapun Nektar
Novo Najprodavaniji artikli
Tečni sapun Pahuljica Tečni sapun Pahuljica
Novo Najprodavaniji artikli
Brand: 2M
2M Tečni Sapun - Pahuljica..
190.00RSD
Porez:158.33RSD
Clavis Tečni Sapun - SHEA BUTTER
Novo Najprodavaniji artikli
Brand: Clavis
Clavis tečni sapun za pranje ruku, lica i tela štiti i neguje vašu kožu čineći je mekom i blago namirisanom. Sadrži ekstrakt kantariona, obogaćen glicerinom, kao i Shea Butter - puter od plodova karita drveta, koji koži daje vlažnost, mekoću i ujedno blagotvorno deluje na kožu podložnu alergijam..
280.00RSD
Porez:233.33RSD
Pokaži 1 to 8 of 8 (1 Strane)