Menu
VAŠA KORPA

Paste

Paste


aste naše kolekcije, bez agresivnih materija, obogaćenje ekstraktima lekovitog bilja temeljno čiste jako zaprljane površine u domaćinstvu i industriji. Ne oštećuju površine koje čiste, a ni ruke.

Pasta UNIVERZALNA Pasta UNIVERZALNA
Novo Najprodavaniji artikli
Brand: 2M
2M  PASTA  univerzalno sredstvo za pranje i čišćenje.                        2M PASTA je univerzalno sredstvo za pranje i čišćenje. Odlično pere i uklanja nečistoće sa jako zaprljanih površina kako u domaćinstvu, tak..
250.00RSD
Porez:208.33RSD
2M Tečna pasta UNIVERZALNA
Najprodavaniji artikli
Brand: 2M
2M  Tečna pastauniverzalno sredstvo za pranje i čišćenje                                             2M Tečna uni..
270.00RSD
Porez:225.00RSD
Krem pasta - ZA PILING I JAKO ZAPRLjANE RUKE Krem pasta - ZA PILING I JAKO ZAPRLjANE RUKE
Novo
Brand: 2M
Za profesionalnu upotrebu. 2M KREM PASTA ZA PRANJE RUKUsa abrazivom klipa kukuruza efikasno čisti, pere i neguje HAND-REINIGERHAND CLEANER PASTEZA PROFESIONALNU UPOTREBU*ekstrakt kantariona, glicerin, kokosovo i bademovo ulje2M KREM PASTA za pranje ruku čisti temeljno i potpuno uklanja ulj..
250.00RSD
Porez:208.33RSD
CLAVIS HM Univerzalna GOLD PASTA CLAVIS HM Univerzalna GOLD PASTA
Najprodavaniji artikli
Clavis HOME MASTER UNIVERZALNA PASTA je namenjena za pranje i čišćenje otpornih nečistoća sa: metalnih (hromiranih, emajliranih...), keramičkih, staklenih i plastičnih površina i posuda u domaćinstvu i industriji. Može se koristiti i za uklanjanje fleka sa tkanina postojanih boja, kao i za..
200.00RSD
Porez:166.67RSD
CLAVIS HM Univerzalna Tečna PASTA
Najprodavaniji artikli
CLAVIS HOME MASTER PASTA je namenjene za pranje i čišćenje otpornih nečistoća sa: metalnih (hromiranih, emajliranih. .. ), keramičkih, staklenih i plastičnih površina i posuda u domaćinstvu i industriji. Sadrži ekstrakt kantariona i glicerin, bez alergena. Uputstvo za upotrebu:Primenjuju se dir..
170.00RSD
Porez:141.67RSD
Pokaži 1 to 6 of 6 (1 Strane)