Menu
VAŠA KORPA

Paste

Paste


aste naše kolekcije, bez agresivnih materija, obogaćenje ekstraktima lekovitog bilja temeljno čiste jako zaprljane površine u domaćinstvu i industriji. Ne oštećuju površine koje čiste, a ni ruke.

Pasta UNIVERZALNA Pasta UNIVERZALNA
Novo Najprodavaniji artikli
Brand: 2M
2M  PASTA  univerzalno sredstvo za pranje i čišćenje.                        2M PASTA je univerzalno sredstvo za pranje i čišćenje. Odlično pere i uklanja nečistoće sa jako zaprljanih površina kako u domaćinstvu, tak..
250.00RSD
Porez:208.33RSD
Krem pasta - ZA PILING I JAKO ZAPRLjANE RUKE Krem pasta - ZA PILING I JAKO ZAPRLjANE RUKE
Novo
Brand: 2M
Za profesionalnu upotrebu. 2M KREM PASTA ZA PRANJE RUKUsa abrazivom klipa kukuruza efikasno čisti, pere i neguje HAND-REINIGERHAND CLEANER PASTEZA PROFESIONALNU UPOTREBU*ekstrakt kantariona, glicerin, kokosovo i bademovo ulje2M KREM PASTA za pranje ruku čisti temeljno i potpuno uklanja ulj..
249.00RSD
Porez:207.50RSD
Tečna pasta UNIVERZALNA
Novo Najprodavaniji artikli
Brand: 2M
2M  Tečna pastauniverzalno sredstvo za pranje i čišćenje                                             2M Tečna uni..
249.00RSD
Porez:207.50RSD
Univerzalna GOLD PASTA Univerzalna GOLD PASTA
Novo Najprodavaniji artikli
Clavis HOME MASTER UNIVERZALNA PASTA je namenjena za pranje i čišćenje otpornih nečistoća sa: metalnih (hromiranih, emajliranih...), keramičkih, staklenih i plastičnih površina i posuda u domaćinstvu i industriji.Može se koristiti i za uklanjanje fleka sa tkanina postojanih boja, kao i za pranj..
200.00RSD
Porez:166.67RSD
Univerzalna TEČNA PASTA
Novo Najprodavaniji artikli
SADRŽI EKSTRAKT KANTARIONA I GLICERINA - BEZ ALERGENAHOME MASTER PASTE su namenjene za pranje i čišćenje otpornih nečistoća sa: metalnih (hromiranih, emajliranih...), keramičkih, staklenih i plastičnih površina i posuda u domaćinstvu i industriji.Mogu se koristiti i za uklanjanje fleka sa tkani..
150.00RSD
Porez:125.00RSD
Pokaži 1 to 6 of 6 (1 Strane)