Menu
VAŠA KORPA

Kreme

3D Krema - ANTIAGE DNEVNA
Najprodavaniji artikli
Brand: Clavis
CLAVIS 3D KREMAANTI AGING DAY CREAM FOR ALL SKIN TYPESFirming, Smoothness and Hydration Anti-age dnevna krema ublažava bore na licu i sprečava nastanak novih. Namenjena je za negu i zaštitu svih tipova zrele kože lica, vrata i dekoltea. Sadrži 3D Sodium Hyaluronate, kompleksni molekul koj..
1,799.00RSD
Porez:1,499.17RSD
Brand: Clavis
Energy Enhancing Cream (Methyl Glucoside Phosphate Proline Lysine Coppre Complex)ANTI AGING NIGHT CREAM FOR ALL SKIN TYPES Krema za ublažavanje i sprečavanje nastanka novih bora.  Namenjena je za zaštitu i negu svih tipova zrele kože lica, vrata i dekoltea. Sadrži aktivne materije koje ..
1,999.00RSD
Porez:1,665.83RSD
Bee Venom krema - ANTIAGE DNEVNA & NOĆNA
Najprodavaniji artikli
Brand: Clavis
Clavis BEE VENOM krema predstavlja prirodnu alternativu botoxu kod liftinga kože lica i vrata, ali bez „zamrznutog“ izgleda lica nakon tretmana.  Pčelinji otrov (BeeVenom) je najnoviji trend u svetu podmlađivanja kože. Popularno ga nazivaju i „facelift u teglici“. U kontrolisanim količinama..
1,799.00RSD
Porez:1,499.17RSD
Krema NEVEN Krema NEVEN
Novo Najprodavaniji artikli
Brand: Clavis
Clavis KREMA NEVENSvakodnevna, zaštitna krema za zrelu, suvu i ispucalu kožu.Štiti je i neguje od sušenja i pucanja.Preporučujemo je i za negu kože obolele od hroničnih ekcema i dermatita...
480.00RSD
Porez:400.00RSD
Pokaži 1 to 5 of 5 (1 Strane)