Menu
VAŠA KORPA

Šamponi

Ultra blagi ŠAMON ZA ŠTENCE Ultra blagi ŠAMON ZA ŠTENCE
Novo
Brand: Fluffy
DOG COSMETICS / KOZMETIKA ZA PSEI&K FLUFFY PETS SHAMPOO Sensitive* BLAGI ŠAMPON ZA ŠTENCE, UČESTALO KUPANJE I OSETLJIVU KOŽU I DLAKU   SA ALANTOINOM I EKSTRAKTOM KANTARIONA I&K FLUFFY BLAGI ŠAMPON specijalno je formulisan za: štence, učestalo kupanje i..
750.00RSD
Porez:625.00RSD
Šampon  ZA BELU DLAKU Šampon  ZA BELU DLAKU
Novo Najprodavaniji artikli
Brand: Fluffy
DOG COSMETICS / KOZMETIKA ZA PSE I&K FLUFFY PETS ŠAMPON ZA KRZNO SA BELOM DLAKOM / SHAMPOO White CoatSA ULJEM Babasua FLUFFY ŠAMPON ZA KRZNO SA BELOM DLAKOM obogaćen je uljem babasua, koje je jedan od najbogatijih prirodnih ovlaživača svih tipova kože i dlake. Bogato je antioksi..
999.00RSD
Porez:832.50RSD
Šampon ZA VOLUMEN Šampon ZA VOLUMEN
Novo
Brand: Fluffy
DOG COSMETICS / KOZMETIKA ZA PSE I&K FLUFFY PETS BLAGI ŠAMPON ZA VOLUMEN KRZNA (SHAMPOO Volume Coat)* SA PANTENOLOM I&K FLUFFY BLAGI ŠAMPON za volumen krzna namenjen je za pse sa srednjom i dugom dlakom. Sadrži pantenol – provitamin B5. Šampon nežno čisti, ishranjuje i neguj..
799.00RSD
Porez:665.83RSD
Šampon ZA OŠTRU DLAKU Šampon ZA OŠTRU DLAKU
Novo Najprodavaniji artikli
Brand: Fluffy
DOG COSMETICS / KOZMETIKA ZA PSE I&K FLUFFY PETS SHAMPOO Sharp CoatŠAMPON ZA KRZNO SA OŠTROM I KRATKOM DLAKOM* SA EKSTRAKTOM SVILE  I&K FLUFFY ŠAMPON ZA KRZNO SA OŠTROM I KRATKOM DLAKOM je obogaćen ekstraktom svile, koji hidrira kožu i stvara zaštitni film oko dlake, dajući ..
899.00RSD
Porez:749.17RSD
Šampon PROTIV SEBOREJE I PERUTI
Novo
Brand: Fluffy
Šampon je specijalno formulisan za pse sa masnom, seboroičnom kožom i perutom.Piroctone Olamine efikasno odstranjuje podsloj epiderma i uklanja masne ljuske sa površine kože. Alantoin, blagi keratolitik i humektant, uklanja izumrle ćelije sa površine kože, podstiče njenu epitelizaciju, regenera..
1,450.00RSD
Porez:1,208.33RSD
Pokaži 1 to 5 of 5 (1 Strane)