Menu
VAŠA KORPA

Podovi

KONCENTRAT za uklanjanje fleka 2M
Novo Najprodavaniji artikli
Brand: 2M
2M FLEKE - KONCENTRAT ZA UKLANJANJE FLEKA 200 ml Uklanja razna zaprljanja sa tkanina postojanih boja, različitog porekla kao što su: fleke od voća, raznih masnoća, ulja, rumenila, mastila, flomastera, ili od hemijske olovke; olakšava kod pranje zaprljanijih delova košulje, kao što su ..
280.00RSD
Porez:233.33RSD
Parfem za tepihe Parfem za tepihe
Novo Najprodavaniji artikli
Brand: 2M
Za profesionalnu upotrebu.  Namenjen je profesionalnim perionicama tepiha za pojačani osećaj čistoće i svežine tek opranog tepiha. ..
799.00RSD
Porez:665.83RSD
Univerzalni KONCENTRAT
Novo
Univerzalno sredstvo za pranje i čišćenjeU nedostatku specijalizovanih sredstava, možete koristiti HM UNIVERZALNI koncentrat kao zamenu.Dobro cisti: staklo, porcelan, drvo, pločice, podove, automobile, bojene površine... Može se koristiti i za ručno pranje belog rublja i tkanina postojanih boja...
590.00RSD
Porez:491.67RSD
Pod KONCENTRAT
Novo Najprodavaniji artikli
POD - KONCENTRAT upotrebljava se za ručno pranje svih vrsta tvrdih podova u domaćinstvu i industriji kao i sportskih podova: laminata, linoleuma, vinaza, keramike, mozaika, mermera i dr. Biorazgradiv proizvod, bez fosfata i alkalija, može se koristiti i za mašinsko pranje uz upotrebu anti- penušavca..
590.00RSD
Porez:491.67RSD
Tepih KONCENTRAT - 500 ml
Novo
Sredstvo za pranje tepiha.Odlično otklanja mrlje i nečistoću sa tepiha, itisona i presvlaka postojanih boja, aktivnom i obilnom penom.Odstranjuje dubinsku prljavštinu i osvežava tkaninu. Biorazgradiv, bez fosfata i alkalija, može se koristiti i za mašinsko pranje uz upotrebu antipenušavca.Šifra:&nbs..
590.00RSD
Porez:491.67RSD
KONCENTRAT za uklanjanje FLEKA CHM
Novo Najprodavaniji artikli
Uklanja razna zaprljanja sa tkanina postojanih boja, različitog porekla kao što su: fleke od voća, raznih masnoća, ulja, rumenila, mastila, flomastera, ili od hemijske olovke; olakšava kod pranje zaprljanijih delova košulje, kao što su kragna i manžetne na rukavima. Uspešno pomaže i kod lakšeg u..
280.00RSD
Porez:233.33RSD
Pokaži 1 to 6 of 6 (1 Strane)