Menu
VAŠA KORPA

Podovi

Parfem za tepihe Parfem za tepihe
Novo
Brand: 2M
Za profesionalnu upotrebu.  Namenjen je profesionalnim perionicama tepiha za pojačani osećaj čistoće i svežine tek opranog tepiha. ..
699.00RSD
Porez:582.50RSD
Uklanjanje fleka KONCENTRAT
Novo Najprodavaniji artikli
Brand: 2M
2M FLEKE KONCENTRAT ZA UKLANJANJE FLEKA 200 ml Uklanja razna zaprljanja sa tkanina postojanih boja, različitog porekla kao što su: fleke od voća, raznih masnoća, ulja, rumenila, mastila, flomastera, ili od hemijske olovke; olakšava kod pranje zaprljanijih delova košulje, kao što su kr..
249.00RSD
Porez:207.50RSD
ZA PODOVE Koncentrat
Novo
Brand: 2M
2M ZA PODOVE KONCENTRATSREDSTVO ZA ODRŽAVANJE SVIH VRSTA PODOVA* ZA PROFESIONALNU UPOTREBU U DOMAĆINSTVU I INDUSTRIJI 2M ZA PODOVE - KONCENTRAT upotrebljava se za ručno pranje svih vrsta tvrdih podova: laminata, linoleuma, vinaza, keramike, mozaika, mermera, industrijskih,… Biorazgradiv ..
899.00RSD
Porez:749.17RSD
Univerzalni KONCENTRAT
Novo Najprodavaniji artikli
Univerzalno sredstvo za pranje i čišćenjeU nedostatku specijalizovanih sredstava, možete koristiti HM UNIVERZALNI koncentrat kao zamenu.Dobro cisti: staklo, porcelan, drvo, pločice, podove, automobile, bojene površine... Može se koristiti i za ručno pranje belog rublja i tkanina postojanih boja...
550.00RSD
Porez:458.33RSD
Pod KONCENTRAT
Novo Najprodavaniji artikli
POD - KONCENTRAT upotrebljava se za ručno pranje svih vrsta tvrdih podova u domaćinstvu i industriji kao i sportskih podova: laminata, linoleuma, vinaza, keramike, mozaika, mermera i dr. Biorazgradiv proizvod, bez fosfata i alkalija, može se koristiti i za mašinsko pranje uz upotrebu anti- penušavca..
550.00RSD
Porez:458.33RSD
Tepih KONCENTRAT
Novo Najprodavaniji artikli
Sredstvo za pranje tepiha.Odlično otklanja mrlje i nečistoću sa tepiha, itisona i presvlaka postojanih boja, aktivnom i obilnom penom.Odstranjuje dubinsku prljavštinu i osvežava tkaninu. Biorazgradiv, bez fosfata i alkalija, može se koristiti i za mašinsko pranje uz upotrebu antipenušavca...
550.00RSD
Porez:458.33RSD
Koncentrat za FLEKE
Novo Najprodavaniji artikli
Uklanja razna zaprljanja sa tkanina postojanih boja, različitog porekla kao što su: fleke od voća, raznih masnoća, ulja, rumenila, mastila, flomastera, ili od hemijske olovke; olakšava kod pranje zaprljanijih delova košulje, kao što su kragna i manžetne na rukavima. Uspešno pomaže i kod lakšeg u..
250.00RSD
Porez:208.33RSD
Pokaži 1 to 8 of 8 (1 Strane)