Menu
VAŠA KORPA

Nameštaj

Održavanje nameštaja - ČISTI, NEGUJE I DEZODORIŠE
Novo
Brand: 2M
Za profesionalnu upotrebu. 2M ZA ODRŽAVANJE NAMEŠTAJČISTI, NEGUJE I DEZODORIŠE  Proizvod namenjen za čišćenje i održavanje obojenih i lakiranih površina od drveta, plastike i drugih veštačkih materijala. Pogodan je za negu sjajnih i matiranih površina u kući i kancelariji: k..
370.00RSD
Porez:308.33RSD
Uklanjanje fleka KONCENTRAT
Novo Najprodavaniji artikli
Brand: 2M
2M FLEKE KONCENTRAT ZA UKLANJANJE FLEKA 200 ml Uklanja razna zaprljanja sa tkanina postojanih boja, različitog porekla kao što su: fleke od voća, raznih masnoća, ulja, rumenila, mastila, flomastera, ili od hemijske olovke; olakšava kod pranje zaprljanijih delova košulje, kao što su kr..
249.00RSD
Porez:207.50RSD
Pasta UNIVERZALNA Pasta UNIVERZALNA
Novo Najprodavaniji artikli
Brand: 2M
2M  PASTA  univerzalno sredstvo za pranje i čišćenje.                        2M PASTA je univerzalno sredstvo za pranje i čišćenje. Odlično pere i uklanja nečistoće sa jako zaprljanih površina kako u domaćinstvu, tak..
199.00RSD
Porez:165.83RSD
Tečna pasta UNIVERZALNA
Novo Najprodavaniji artikli
Brand: 2M
2M  Tečna pastauniverzalno sredstvo za pranje i čišćenje                                             2M Tečna uni..
249.00RSD
Porez:207.50RSD
Univerzalna GOLD PASTA Univerzalna GOLD PASTA
Novo Najprodavaniji artikli
Clavis HOME MASTER UNIVERZALNA PASTA je namenjena za pranje i čišćenje otpornih nečistoća sa: metalnih (hromiranih, emajliranih...), keramičkih, staklenih i plastičnih površina i posuda u domaćinstvu i industriji.Može se koristiti i za uklanjanje fleka sa tkanina postojanih boja, kao i za pranj..
200.00RSD
Porez:166.67RSD
Univerzalna TEČNA PASTA
Novo Najprodavaniji artikli
SADRŽI EKSTRAKT KANTARIONA I GLICERINA - BEZ ALERGENAHOME MASTER PASTE su namenjene za pranje i čišćenje otpornih nečistoća sa: metalnih (hromiranih, emajliranih...), keramičkih, staklenih i plastičnih površina i posuda u domaćinstvu i industriji.Mogu se koristiti i za uklanjanje fleka sa tkani..
150.00RSD
Porez:125.00RSD
Univerzalni KONCENTRAT
Novo Najprodavaniji artikli
Univerzalno sredstvo za pranje i čišćenjeU nedostatku specijalizovanih sredstava, možete koristiti HM UNIVERZALNI koncentrat kao zamenu.Dobro cisti: staklo, porcelan, drvo, pločice, podove, automobile, bojene površine... Može se koristiti i za ručno pranje belog rublja i tkanina postojanih boja...
550.00RSD
Porez:458.33RSD
Koncentrat za FLEKE
Novo Najprodavaniji artikli
Uklanja razna zaprljanja sa tkanina postojanih boja, različitog porekla kao što su: fleke od voća, raznih masnoća, ulja, rumenila, mastila, flomastera, ili od hemijske olovke; olakšava kod pranje zaprljanijih delova košulje, kao što su kragna i manžetne na rukavima. Uspešno pomaže i kod lakšeg u..
250.00RSD
Porez:208.33RSD
Furniture za čišcenje i negu nameštaja Furniture za čišcenje i negu nameštaja
Najprodavaniji artikli
Pogodan za upotrebu na obojenim, lakiranim, sjajnim i matiranim površinama od drveta, plastike i veštačke kože. Nežno otklanja prljavštinu i mrlje sa tretiranih površina i ostavlja zaštitini film sa blagim sjajem.Prijatnog je i osvežavajućeg mirisa.PAKOVANJE:* 0061 - CLAVIS HM FURNITURE SPREJ, ..
270.00RSD
Porez:225.00RSD
Magična krpa
Novo Najprodavaniji artikli
Za višestruku upotrebu i savršenu čistoću bez muke, čisti, suši, polira sve vrste površina, ne ostavlja tragove, može se prati do 300 puta u mašini za veš, na temperaturi do 60 stepeni...
190.00RSD
Porez:158.33RSD
Pokaži 1 to 10 of 10 (1 Strane)