Menu
VAŠA KORPA

Kupatilo

Sanitar - FRAGRANS
Novo Najprodavaniji artikli
Sanitar KOSMOS
Novo Najprodavaniji artikli
KONCENTRAT za uklanjanje fleka 2M
Novo Najprodavaniji artikli
Brand: 2M
2M FLEKE - KONCENTRAT ZA UKLANJANJE FLEKA 200 ml Uklanja razna zaprljanja sa tkanina postojanih boja, različitog porekla kao što su: fleke od voća, raznih masnoća, ulja, rumenila, mastila, flomastera, ili od hemijske olovke; olakšava kod pranje zaprljanijih delova košulje, kao što su ..
280.00RSD
Porez:233.33RSD
Pasta UNIVERZALNA Pasta UNIVERZALNA
Novo Najprodavaniji artikli
Brand: 2M
2M  PASTA  univerzalno sredstvo za pranje i čišćenje.                        2M PASTA je univerzalno sredstvo za pranje i čišćenje. Odlično pere i uklanja nečistoće sa jako zaprljanih površina kako u domaćinstvu, tak..
250.00RSD
Porez:208.33RSD
Tečna pasta UNIVERZALNA
Novo Najprodavaniji artikli
Brand: 2M
2M  Tečna pastauniverzalno sredstvo za pranje i čišćenje                                             2M Tečna uni..
249.00RSD
Porez:207.50RSD
Univerzalna GOLD PASTA Univerzalna GOLD PASTA
Novo Najprodavaniji artikli
Clavis HOME MASTER UNIVERZALNA PASTA je namenjena za pranje i čišćenje otpornih nečistoća sa: metalnih (hromiranih, emajliranih...), keramičkih, staklenih i plastičnih površina i posuda u domaćinstvu i industriji.Može se koristiti i za uklanjanje fleka sa tkanina postojanih boja, kao i za pranj..
200.00RSD
Porez:166.67RSD
Univerzalna TEČNA PASTA
Novo Najprodavaniji artikli
SADRŽI EKSTRAKT KANTARIONA I GLICERINA - BEZ ALERGENAHOME MASTER PASTE su namenjene za pranje i čišćenje otpornih nečistoća sa: metalnih (hromiranih, emajliranih...), keramičkih, staklenih i plastičnih površina i posuda u domaćinstvu i industriji.Mogu se koristiti i za uklanjanje fleka sa tkani..
150.00RSD
Porez:125.00RSD
Univerzalni KONCENTRAT
Novo
Univerzalno sredstvo za pranje i čišćenjeU nedostatku specijalizovanih sredstava, možete koristiti HM UNIVERZALNI koncentrat kao zamenu.Dobro cisti: staklo, porcelan, drvo, pločice, podove, automobile, bojene površine... Može se koristiti i za ručno pranje belog rublja i tkanina postojanih boja...
590.00RSD
Porez:491.67RSD
Deterdžent za Fino RUBLJE KONCENTRAT
Najprodavaniji artikli
Koncentrovani tečni deterdžent prvenstveno namenjen za pranje finih tkanina: svila, vuna, viskoza, pamuk, poliester...Sadrži visok procenat površinski aktivnih materija, omogućujući efikasno pranje i u hladnoj i u toploj vodi. Može se koristiti i za mašinsko pranje vune, svile i zavesa, ali isključi..
590.00RSD
Porez:491.67RSD
KONCENTRAT za uklanjanje FLEKA CHM
Novo Najprodavaniji artikli
Uklanja razna zaprljanja sa tkanina postojanih boja, različitog porekla kao što su: fleke od voća, raznih masnoća, ulja, rumenila, mastila, flomastera, ili od hemijske olovke; olakšava kod pranje zaprljanijih delova košulje, kao što su kragna i manžetne na rukavima. Uspešno pomaže i kod lakšeg u..
280.00RSD
Porez:233.33RSD
Omekšivač ×4 koncentrat - DOMINO Fresh
Novo Najprodavaniji artikli
Omekšivač DOMINO FreshKoncentrat x4Daje Vašem rublju mekoću i mirisnu svežinu. Smanjuje statički elektricitet i olakšava peglanje...
299.00RSD
Porez:249.17RSD
Pokaži 1 to 12 of 15 (2 Strane)