Menu
VAŠA KORPA

Kuhinja

Deterdžent za posuđe - KONCENTRAT
Najprodavaniji artikli
Brand: 2M
Koncentrovani 2M detergent za ručno pranje posuđa visokih performansi, sa mirisnim notama: zelene jabuke, limuna i narandže. Sadrži ekstrakt nevena obogaćen glicerinom. Deluje snažno, sa obilnom i bogatom penom.Podjednako dobro pere i odmašćuje u hladnoj i toploj vodi. Lako se ispira, a nakon sušenj..
250.00RSD
Porez:208.33RSD
ZA POSUĐE Koncentrat 9X vidi CLAVIS HM POSUĐE koncentrat×9
Novo Najprodavaniji artikli Label
Brand: 2M
***2M ZA POSUĐE koncentrat ×9  se sada proizvodi i nudi pod brendom CLAVIS Home Master POSUĐE koncentrat ×9https://anafarm.rs/home-master-2-26/deterdzent-za-rucno-pranje-posuda-9-koncentrat-000010 Podjednako dobro pere u hladnoj i toploj voidi. Lako se ispira, a nakon sušenja posuđe ..
0.00RSD
Porez:0.00RSD
Pasta UNIVERZALNA Pasta UNIVERZALNA
Novo Najprodavaniji artikli
Brand: 2M
2M  PASTA  univerzalno sredstvo za pranje i čišćenje.                        2M PASTA je univerzalno sredstvo za pranje i čišćenje. Odlično pere i uklanja nečistoće sa jako zaprljanih površina kako u domaćinstvu, tak..
250.00RSD
Porez:208.33RSD
Tečna pasta UNIVERZALNA
Novo Najprodavaniji artikli
Brand: 2M
2M  Tečna pastauniverzalno sredstvo za pranje i čišćenje                                             2M Tečna uni..
249.00RSD
Porez:207.50RSD
Univerzalna GOLD PASTA Univerzalna GOLD PASTA
Novo Najprodavaniji artikli
Clavis HOME MASTER UNIVERZALNA PASTA je namenjena za pranje i čišćenje otpornih nečistoća sa: metalnih (hromiranih, emajliranih...), keramičkih, staklenih i plastičnih površina i posuda u domaćinstvu i industriji.Može se koristiti i za uklanjanje fleka sa tkanina postojanih boja, kao i za pranj..
200.00RSD
Porez:166.67RSD
Univerzalna TEČNA PASTA
Novo Najprodavaniji artikli
SADRŽI EKSTRAKT KANTARIONA I GLICERINA - BEZ ALERGENAHOME MASTER PASTE su namenjene za pranje i čišćenje otpornih nečistoća sa: metalnih (hromiranih, emajliranih...), keramičkih, staklenih i plastičnih površina i posuda u domaćinstvu i industriji.Mogu se koristiti i za uklanjanje fleka sa tkani..
150.00RSD
Porez:125.00RSD
Deterdžent za ručno pranje posuđa ×9 KONCENTRAT
Najprodavaniji artikli
Deterdžent za ručno pranje posuđa - KONCENTRAT x9, snažnog dejstva, koristi se razblažen sa vodom u odnosu 1:8 (1 deo koncentrata i 8 delova vode). Ovako pripremljen deterdžent posebno preporučujemo osobama sa osetljivom i atopičnom kožom.Od 0,5L koncentrata dobija se 4,5L standardnog deterdženta. N..
590.00RSD
Porez:491.67RSD
Univerzalni KONCENTRAT
Novo
Univerzalno sredstvo za pranje i čišćenjeU nedostatku specijalizovanih sredstava, možete koristiti HM UNIVERZALNI koncentrat kao zamenu.Dobro cisti: staklo, porcelan, drvo, pločice, podove, automobile, bojene površine... Može se koristiti i za ručno pranje belog rublja i tkanina postojanih boja...
590.00RSD
Porez:491.67RSD
Sanitar ELEGANT GREEN Sanitar ELEGANT GREEN
Novo Najprodavaniji artikli
Pokaži 1 to 9 of 9 (1 Strane)