Menu
VAŠA KORPA

Kuhinja

Deterdžent za posuđe LIMUN - KONCENTRAT Deterdžent za posuđe LIMUN - KONCENTRAT
Novo Najprodavaniji artikli
Brand: 2M
Koncentrovani 2M detergent za ručno pranje posuđa visokih performansi, sa mirisnom notom LIMUNA. Sadrži ekstrakt nevena obogaćen glicerinom. Deluje snažno, sa obilnom i bogatom penom.Podjednako dobro pere i odmašćuje u hladnoj i toploj vodi. Lako se ispira, a nakon sušenja posuđe je blistavo i bez t..
250.00RSD
Porez:208.33RSD
Deterdžent za posuđe NARANDŽA - KONCENTRAT Deterdžent za posuđe NARANDŽA - KONCENTRAT
Novo Najprodavaniji artikli
Brand: 2M
Koncentrovani 2M detergent za ručno pranje posuđa visokih performansi, sa mirisnom notom NARANDŽE. Sadrži ekstrakt nevena obogaćen glicerinom. Deluje snažno, sa obilnom i bogatom penom.Podjednako dobro pere i odmašćuje u hladnoj i toploj vodi. Lako se ispira, a nakon sušenja posuđe je blistavo i bez..
250.00RSD
Porez:208.33RSD
Deterdžent za posuđe Z.JABUKA - KONCENTRAT Deterdžent za posuđe Z.JABUKA - KONCENTRAT
Novo
Brand: 2M
Koncentrovani 2M detergent za ručno pranje posuđa visokih performansi, sa mirisnom notom ZELENE JABUKE. Sadrži ekstrakt nevena obogaćen glicerinom. Deluje snažno, sa obilnom i bogatom penom.Podjednako dobro pere i odmašćuje u hladnoj i toploj vodi. Lako se ispira, a nakon sušenja posuđe je blistavo ..
250.00RSD
Porez:208.33RSD
2M za STAKLENE POVRŠINE 2M za STAKLENE POVRŠINE
Novo Najprodavaniji artikli
Brand: 2M
Sredstvo za staklene i glatke površine.2M STAKLO je sredstvo prijatnog i osvežavajućeg mirisa za čišćenje staklenih, glatkih, plastičnih i drugih lakiranih površina: prozora, ogledala, televizijskih ekrana, računara, keramičkih pločica, vetrobranskog stakla, unutrašnjosti automobila, futere PVC i al..
220.00RSD
Porez:183.33RSD
ZA POSUĐE Koncentrat 9X vidi CLAVIS HM POSUĐE koncentrat×9
Novo Najprodavaniji artikli Label In Stock
Brand: 2M
***2M ZA POSUĐE koncentrat ×9  se sada proizvodi i nudi pod brendom CLAVIS Home Master POSUĐE koncentrat ×9https://anafarm.rs/home-master-2-26/deterdzent-za-rucno-pranje-posuda-9-koncentrat-000010 Podjednako dobro pere u hladnoj i toploj voidi. Lako se ispira, a nakon sušenja posuđe ..
0.00RSD
Porez:0.00RSD
Pasta UNIVERZALNA Pasta UNIVERZALNA
Novo Najprodavaniji artikli
Brand: 2M
2M  PASTA  univerzalno sredstvo za pranje i čišćenje.                        2M PASTA je univerzalno sredstvo za pranje i čišćenje. Odlično pere i uklanja nečistoće sa jako zaprljanih površina kako u domaćinstvu, tak..
250.00RSD
Porez:208.33RSD
2M Tečna pasta UNIVERZALNA
Najprodavaniji artikli
Brand: 2M
2M  Tečna pastauniverzalno sredstvo za pranje i čišćenje                                             2M Tečna uni..
270.00RSD
Porez:225.00RSD
CLAVIS HM Univerzalna GOLD PASTA CLAVIS HM Univerzalna GOLD PASTA
Najprodavaniji artikli
Clavis HOME MASTER UNIVERZALNA PASTA je namenjena za pranje i čišćenje otpornih nečistoća sa: metalnih (hromiranih, emajliranih...), keramičkih, staklenih i plastičnih površina i posuda u domaćinstvu i industriji. Može se koristiti i za uklanjanje fleka sa tkanina postojanih boja, kao i za..
200.00RSD
Porez:166.67RSD
CLAVIS HM Univerzalna Tečna PASTA
Najprodavaniji artikli
CLAVIS HOME MASTER PASTA je namenjene za pranje i čišćenje otpornih nečistoća sa: metalnih (hromiranih, emajliranih. .. ), keramičkih, staklenih i plastičnih površina i posuda u domaćinstvu i industriji. Sadrži ekstrakt kantariona i glicerin, bez alergena. Uputstvo za upotrebu:Primenjuju se dir..
170.00RSD
Porez:141.67RSD
Deterdžent za ručno pranje posuđa ×9 KONCENTRAT
Novo Najprodavaniji artikli
Deterdžent za ručno pranje posuđa - KONCENTRAT x9, snažnog dejstva, koristi se razblažen sa vodom u odnosu 1:8 (1 deo koncentrata i 8 delova vode). Ovako pripremljen deterdžent posebno preporučujemo osobama sa osetljivom i atopičnom kožom.Od 0,5L koncentrata dobija se 4,5L standardnog deterdženta. N..
590.00RSD
Porez:491.67RSD
Univerzalni KONCENTRAT
Novo Najprodavaniji artikli
Univerzalno sredstvo za pranje i čišćenjeU nedostatku specijalizovanih sredstava, možete koristiti CLAVIS HM UNIVERZALNI koncentrat kao zamenu.Dobro cisti: staklo, porcelan, drvo, pločice, podove, automobile, bojene površine... Može se koristiti i za ručno pranje belog rublja i tkanina postojanih bo..
590.00RSD
Porez:491.67RSD
Sanitar ELEGANT GREEN Sanitar ELEGANT GREEN
Novo Najprodavaniji artikli
CLAVIS HM Sanitar ELEGANT GREENSANITAR ELEGANT GREEN je univerzalno sredstvo za pranje i čišćenje u domaćinstvu i javnim ustanovama. Prijatnog je i osvežavajućeg mirsa. Koristi se i za svakodnevno održavanje kupatila,  WC-a ( lavaboa, kada, keramičkih površina...), kao i za kuhinje i ostalih..
250.00RSD
Porez:208.33RSD
Pokaži 1 to 12 of 12 (1 Strane)