Menu
VAŠA KORPA

Koncentrati i deterdženti

Koncentrati i deterdženti


Jako je bitno da kuća bude besprekorno čista.

Često rizikujemo naše zdravlje koristeći razne detergente i sredstva za čišćenje koji sadrže agresivne i po zdravlje opasne materije, ali čiste dobro.

Naši koncentrati i detergenti bazirani su na materijama koje nisu opasne po zdravlje, a takođe temeljno i dobro čiste. Najvažnije je sačuvati svoje zdravlje i uživati u čistom domu. Naši koncentrati su 9 puta koncentrovani. Na taj način od 1 litra koncentrata rastvaranjem dobijamo 9 litara standardnog detergenta. Tako se smanjuje upotreba plastične ambalaže.

Deterdžent za posuđe LIMUN - KONCENTRAT Deterdžent za posuđe LIMUN - KONCENTRAT
Novo Najprodavaniji artikli
Brand: 2M
Koncentrovani 2M detergent za ručno pranje posuđa visokih performansi, sa mirisnom notom LIMUNA. Sadrži ekstrakt nevena obogaćen glicerinom. Deluje snažno, sa obilnom i bogatom penom.Podjednako dobro pere i odmašćuje u hladnoj i toploj vodi. Lako se ispira, a nakon sušenja posuđe je blistavo i bez t..
250.00RSD
Porez:208.33RSD
Deterdžent za posuđe NARANDŽA - KONCENTRAT Deterdžent za posuđe NARANDŽA - KONCENTRAT
Novo Najprodavaniji artikli
Brand: 2M
Koncentrovani 2M detergent za ručno pranje posuđa visokih performansi, sa mirisnom notom NARANDŽE. Sadrži ekstrakt nevena obogaćen glicerinom. Deluje snažno, sa obilnom i bogatom penom.Podjednako dobro pere i odmašćuje u hladnoj i toploj vodi. Lako se ispira, a nakon sušenja posuđe je blistavo i bez..
250.00RSD
Porez:208.33RSD
Deterdžent za posuđe Z.JABUKA - KONCENTRAT Deterdžent za posuđe Z.JABUKA - KONCENTRAT
Novo
Brand: 2M
Koncentrovani 2M detergent za ručno pranje posuđa visokih performansi, sa mirisnom notom ZELENE JABUKE. Sadrži ekstrakt nevena obogaćen glicerinom. Deluje snažno, sa obilnom i bogatom penom.Podjednako dobro pere i odmašćuje u hladnoj i toploj vodi. Lako se ispira, a nakon sušenja posuđe je blistavo ..
250.00RSD
Porez:208.33RSD
Sanitar - FRAGRANS
Novo Najprodavaniji artikli
Brand: 2M
***2M SANITAR FRAGRANCE se sada proizvodi i nudi pod brendom   CLAVIS Home Master SANITAR ELEGANT GREEN  POSETITE LINK: https://anafarm.rs/home-master-2-26/sanitar-elegant-green-000050  ..
390.00RSD
Porez:325.00RSD
Sanitar KOSMOS
Novo Najprodavaniji artikli
Brand: 2M
***2M SANITAR KOSMOS se sada proizvodi i nudi pod brendom   CLAVIS Home Master SANITAR ELEGANT BLUE     VIDITE LINK: https://anafarm.rs/home-master-2-26/sanitar-elegant-000041   ..
310.00RSD
Porez:258.33RSD
2M za STAKLENE POVRŠINE 2M za STAKLENE POVRŠINE
Novo Najprodavaniji artikli
Brand: 2M
Sredstvo za staklene i glatke površine.2M STAKLO je sredstvo prijatnog i osvežavajućeg mirisa za čišćenje staklenih, glatkih, plastičnih i drugih lakiranih površina: prozora, ogledala, televizijskih ekrana, računara, keramičkih pločica, vetrobranskog stakla, unutrašnjosti automobila, futere PVC i al..
220.00RSD
Porez:183.33RSD
KONCENTRAT za uklanjanje fleka 2M
Novo Najprodavaniji artikli
Brand: 2M
2M FLEKE - KONCENTRAT ZA UKLANJANJE FLEKA 200 ml Uklanja razna zaprljanja sa tkanina postojanih boja, različitog porekla kao što su: fleke od voća, raznih masnoća, ulja, rumenila, mastila, flomastera, ili od hemijske olovke; olakšava kod pranje zaprljanijih delova košulje, kao što su ..
280.00RSD
Porez:233.33RSD
Parfem za tepihe Parfem za tepihe
Novo Najprodavaniji artikli
Brand: 2M
Za profesionalnu upotrebu.  Namenjen je profesionalnim perionicama tepiha za pojačani osećaj čistoće i svežine tek opranog tepiha. ..
799.00RSD
Porez:665.83RSD
ZA POSUĐE Koncentrat 9X vidi CLAVIS HM POSUĐE koncentrat×9
Novo Najprodavaniji artikli Label In Stock
Brand: 2M
***2M ZA POSUĐE koncentrat ×9  se sada proizvodi i nudi pod brendom CLAVIS Home Master POSUĐE koncentrat ×9https://anafarm.rs/home-master-2-26/deterdzent-za-rucno-pranje-posuda-9-koncentrat-000010 Podjednako dobro pere u hladnoj i toploj voidi. Lako se ispira, a nakon sušenja posuđe ..
0.00RSD
Porez:0.00RSD
Osveživač prostoraija - LAVANDA Osveživač prostoraija - LAVANDA
Novo
Brand: 2M
Osveživač prostoraija - LAVANDA..
290.00RSD
Porez:241.67RSD
Pokaži 1 to 12 of 22 (2 Strane)