Menu
VAŠA KORPA

Koncentrati i deterdženti

Koncentrati i deterdženti


Jako je bitno da kuća bude besprekorno čista.

Često rizikujemo naše zdravlje koristeći razne detergente i sredstva za čišćenje koji sadrže agresivne i po zdravlje opasne materije, ali čiste dobro.

Naši koncentrati i detergenti bazirani su na materijama koje nisu opasne po zdravlje, a takođe temeljno i dobro čiste. Najvažnije je sačuvati svoje zdravlje i uživati u čistom domu. Naši koncentrati su 9 puta koncentrovani. Na taj način od 1 litra koncentrata rastvaranjem dobijamo 9 litara standardnog detergenta. Tako se smanjuje upotreba plastične ambalaže.

Deterdžent za posuđe - KONCENTRAT
Najprodavaniji artikli
Brand: 2M
Koncentrovani 2M detergent za ručno pranje posuđa visokih performansi, sa mirisnim notama: zelene jabuke, limuna i narandže. Sadrži ekstrakt nevena obogaćen glicerinom. Deluje snažno, sa obilnom i bogatom penom.Podjednako dobro pere i odmašćuje u hladnoj i toploj vodi. Lako se ispira, a nakon sušenj..
250.00RSD
Porez:208.33RSD
Koncentrat TEPIH
Najprodavaniji artikli
Sanitar - FRAGRANS
Novo Najprodavaniji artikli
Sanitar KOSMOS
Novo Najprodavaniji artikli
KONCENTRAT za uklanjanje fleka 2M
Novo Najprodavaniji artikli
Brand: 2M
2M FLEKE - KONCENTRAT ZA UKLANJANJE FLEKA 200 ml Uklanja razna zaprljanja sa tkanina postojanih boja, različitog porekla kao što su: fleke od voća, raznih masnoća, ulja, rumenila, mastila, flomastera, ili od hemijske olovke; olakšava kod pranje zaprljanijih delova košulje, kao što su ..
280.00RSD
Porez:233.33RSD
Parfem za tepihe Parfem za tepihe
Novo Najprodavaniji artikli
Brand: 2M
Za profesionalnu upotrebu.  Namenjen je profesionalnim perionicama tepiha za pojačani osećaj čistoće i svežine tek opranog tepiha. ..
799.00RSD
Porez:665.83RSD
ZA PODOVE Koncentrat
Novo
Brand: 2M
2M ZA PODOVE KONCENTRATSREDSTVO ZA ODRŽAVANJE SVIH VRSTA PODOVA* ZA PROFESIONALNU UPOTREBU U DOMAĆINSTVU I INDUSTRIJI 2M ZA PODOVE - KONCENTRAT upotrebljava se za ručno pranje svih vrsta tvrdih podova: laminata, linoleuma, vinaza, keramike, mozaika, mermera, industrijskih,… Biorazgradiv ..
899.00RSD
Porez:749.17RSD
ZA POSUĐE Koncentrat 9X vidi CLAVIS HM POSUĐE koncentrat×9
Novo Najprodavaniji artikli Label
Brand: 2M
***2M ZA POSUĐE koncentrat ×9  se sada proizvodi i nudi pod brendom CLAVIS Home Master POSUĐE koncentrat ×9https://anafarm.rs/home-master-2-26/deterdzent-za-rucno-pranje-posuda-9-koncentrat-000010 Podjednako dobro pere u hladnoj i toploj voidi. Lako se ispira, a nakon sušenja posuđe ..
0.00RSD
Porez:0.00RSD
Deterdžent za ručno pranje posuđa ×9 KONCENTRAT
Najprodavaniji artikli
Deterdžent za ručno pranje posuđa - KONCENTRAT x9, snažnog dejstva, koristi se razblažen sa vodom u odnosu 1:8 (1 deo koncentrata i 8 delova vode). Ovako pripremljen deterdžent posebno preporučujemo osobama sa osetljivom i atopičnom kožom.Od 0,5L koncentrata dobija se 4,5L standardnog deterdženta. N..
590.00RSD
Porez:491.67RSD
Pod KONCENTRAT
Novo Najprodavaniji artikli
POD - KONCENTRAT upotrebljava se za ručno pranje svih vrsta tvrdih podova u domaćinstvu i industriji kao i sportskih podova: laminata, linoleuma, vinaza, keramike, mozaika, mermera i dr. Biorazgradiv proizvod, bez fosfata i alkalija, može se koristiti i za mašinsko pranje uz upotrebu anti- penušavca..
590.00RSD
Porez:491.67RSD
Pokaži 1 to 12 of 20 (2 Strane)