https://anafarm.rs/image/catalog/themevolty/pageloader/ttv_loading.gif
CLAVIS BEEVENOM KREMA - ANTIAGE DNEVNA & NOĆNA 15 ML

CLAVIS BEEVENOM KREMA - ANTIAGE DNEVNA & NOĆNA 15 ML

  • BrendoviClavis
  • Kod proizvoda: 000216
  • Dostupnost: U zalihama
  • CLAVIS BEEVENOM KREMA - ANTIAGE DNEVNA & NOĆNA 15 ML

  • 1,799.0RSD

Clavis BEE VENOM krema predstavlja prirodnu alternativu botoxu kod liftinga kože lica i vrata, ali bez „zamrznutog“ izgleda lica nakon tretmana.

 

Pčelinji otrov (BeeVenom) je najnoviji trend u svetu podmlađivanja kože. Popularno ga nazivaju i „facelift u teglici“. U kontrolisanim količinama, bezbedan je i veoma koristan za kožu. Izvanredan je katalizator hemijskih procesa, poboljšava cirkulaciju i mikrocirkulaciju u tkivu, pospešuje regeneraciju i stvaranje kolagena i elastina, poboljšava opšte stanje kože, deluje antiinflamatorno i antibaktericidno. Krema vidno, nakon desetak dana, umanjuje bore, koži daje gladak i svež izgled, vidljivo povećava elastičnost, čvrstinu i punoću kože.

 

Clavis BEE VENOM krema pored pčelinjeg otrova sadrži i Koenzim Q10, ulje nevena, vitamin E i prirodni pčelinji med. Koenzim Q 10 je snažan antioksidans koji stimuliše proizvodnju zdravog kolagena. Ulje nevena pospešuje epitelizaciju kože, hrani je, omekšava, tonira i vlaži. Vitamin E sprečava stvaranje slobodnih radikala koji su odgovorni za starenje kože. Med sa svojim antiseptičnim i bakteriostatskim svojstvima deluje blagotvorno na kožu, održava vlažnost i elastičnost, sprečava starenje kože, hrani epiderm, daje licu baršunasti sjaj i štiti od nepovoljnih spoljnih uticaja.

Povezani proizvodi