Menu
VAŠA KORPA

CLAVIS Home Master

CLAVIS HM Univerzalna GOLD PASTA CLAVIS HM Univerzalna GOLD PASTA
Najprodavaniji artikli
Clavis HOME MASTER UNIVERZALNA PASTA je namenjena za pranje i čišćenje otpornih nečistoća sa: metalnih (hromiranih, emajliranih...), keramičkih, staklenih i plastičnih površina i posuda u domaćinstvu i industriji. Može se koristiti i za uklanjanje fleka sa tkanina postojanih boja, kao i za..
200.00RSD
Porez:166.67RSD
CLAVIS HM Univerzalna Tečna PASTA
Najprodavaniji artikli
CLAVIS HOME MASTER PASTA je namenjene za pranje i čišćenje otpornih nečistoća sa: metalnih (hromiranih, emajliranih. .. ), keramičkih, staklenih i plastičnih površina i posuda u domaćinstvu i industriji. Sadrži ekstrakt kantariona i glicerin, bez alergena. Uputstvo za upotrebu:Primenjuju se dir..
170.00RSD
Porez:141.67RSD
Deterdžent za ručno pranje posuđa ×9 KONCENTRAT
Novo Najprodavaniji artikli
Deterdžent za ručno pranje posuđa - KONCENTRAT x9, snažnog dejstva, koristi se razblažen sa vodom u odnosu 1:8 (1 deo koncentrata i 8 delova vode). Ovako pripremljen deterdžent posebno preporučujemo osobama sa osetljivom i atopičnom kožom.Od 0,5L koncentrata dobija se 4,5L standardnog deterdženta. N..
590.00RSD
Porez:491.67RSD
Univerzalni KONCENTRAT
Novo Najprodavaniji artikli
Univerzalno sredstvo za pranje i čišćenjeU nedostatku specijalizovanih sredstava, možete koristiti CLAVIS HM UNIVERZALNI koncentrat kao zamenu.Dobro cisti: staklo, porcelan, drvo, pločice, podove, automobile, bojene površine... Može se koristiti i za ručno pranje belog rublja i tkanina postojanih bo..
590.00RSD
Porez:491.67RSD
Pod KONCENTRAT
Novo Najprodavaniji artikli
POD - KONCENTRAT upotrebljava se za ručno pranje svih vrsta tvrdih podova u domaćinstvu i industriji kao i sportskih podova: laminata, linoleuma, vinaza, keramike, mozaika, mermera i dr. Biorazgradiv proizvod, bez fosfata i alkalija, može se koristiti i za mašinsko pranje uz upotrebu anti- penušavca..
590.00RSD
Porez:491.67RSD
Tepih KONCENTRAT - 500 ml
Novo Najprodavaniji artikli
Sredstvo za pranje tepiha.Odlično otklanja mrlje i nečistoću sa tepiha, itisona i presvlaka postojanih boja, aktivnom i obilnom penom.Odstranjuje dubinsku prljavštinu i osvežava tkaninu. Biorazgradiv, bez fosfata i alkalija, može se koristiti i za mašinsko pranje uz upotrebu antipenušavca.Šifra:&nbs..
590.00RSD
Porez:491.67RSD
Deterdžent za Fino RUBLJE KONCENTRAT - 500 ml
Novo Najprodavaniji artikli
Koncentrovani tečni deterdžent prvenstveno namenjen za pranje finih tkanina: svila, vuna, viskoza, pamuk, poliester...Sadrži visok procenat površinski aktivnih materija, omogućujući efikasno pranje i u hladnoj i u toploj vodi. Može se koristiti i za mašinsko pranje vune, svile i zavesa, ali isključi..
590.00RSD
Porez:491.67RSD
KONCENTRAT za uklanjanje FLEKA CHM
Novo Najprodavaniji artikli
Uklanja razna zaprljanja sa tkanina postojanih boja, različitog porekla kao što su: fleke od voća, raznih masnoća, ulja, rumenila, mastila, flomastera, ili od hemijske olovke; olakšava kod pranje zaprljanijih delova košulje, kao što su kragna i manžetne na rukavima. Uspešno pomaže i kod lakšeg u..
280.00RSD
Porez:233.33RSD
Omekšivač ×4 koncentrat - DOMINO Fresh
Novo Najprodavaniji artikli
Omekšivač DOMINO FreshKoncentrat x4Daje Vašem rublju mekoću i mirisnu svežinu. Smanjuje statički elektricitet i olakšava peglanje...
299.00RSD
Porez:249.17RSD
Sanitar ELEGANT BLUE Sanitar ELEGANT BLUE
Novo Najprodavaniji artikli
Clavis SANITAR ELEGANT BLUE je efikasno sredstvo za pranje, čišćenje i uklanjanje vodenog kamenca i drugih mrlja. Koristi se i za čišćenje hromiranih površina (slavine, tuševi...) nerđajućeg čelika (inoks sudopere), keramičkih površina (pločice, lavaboa, bidea, WC šolja ...), staklenih i drugih plas..
220.00RSD
Porez:183.33RSD
Sanitar ELEGANT GREEN Sanitar ELEGANT GREEN
Novo Najprodavaniji artikli
CLAVIS HM Sanitar ELEGANT GREENSANITAR ELEGANT GREEN je univerzalno sredstvo za pranje i čišćenje u domaćinstvu i javnim ustanovama. Prijatnog je i osvežavajućeg mirsa. Koristi se i za svakodnevno održavanje kupatila,  WC-a ( lavaboa, kada, keramičkih površina...), kao i za kuhinje i ostalih..
250.00RSD
Porez:208.33RSD
Furniture za čišcenje i negu nameštaja Furniture za čišcenje i negu nameštaja
Novo Najprodavaniji artikli
Pogodan za upotrebu na obojenim, lakiranim, sjajnim i matiranim površinama od drveta, plastike i veštačke kože. Nežno otklanja prljavštinu i mrlje sa tretiranih površina i ostavlja zaštitini film sa blagim sjajem.Prijatnog je i osvežavajućeg mirisa.PAKOVANJE:* 0061 - CLAVIS HM FURNITURE SPREJ, ..
270.00RSD
Porez:225.00RSD
Pokaži 1 to 12 of 14 (2 Strane)