Menu
VAŠA KORPA

Fluffy

Ultra blagi ŠAMON ZA ŠTENCE Ultra blagi ŠAMON ZA ŠTENCE
Novo
Brand: Fluffy
DOG COSMETICS / KOZMETIKA ZA PSEI&K FLUFFY PETS SHAMPOO Sensitive* BLAGI ŠAMPON ZA ŠTENCE, UČESTALO KUPANJE I OSETLJIVU KOŽU I DLAKU   SA ALANTOINOM I EKSTRAKTOM KANTARIONA I&K FLUFFY BLAGI ŠAMPON specijalno je formulisan za: štence, učestalo kupanje i..
750.00RSD
Porez:625.00RSD
Šampon  ZA BELU DLAKU Šampon  ZA BELU DLAKU
Novo Najprodavaniji artikli
Brand: Fluffy
DOG COSMETICS / KOZMETIKA ZA PSE I&K FLUFFY PETS ŠAMPON ZA KRZNO SA BELOM DLAKOM / SHAMPOO White CoatSA ULJEM Babasua FLUFFY ŠAMPON ZA KRZNO SA BELOM DLAKOM obogaćen je uljem babasua, koje je jedan od najbogatijih prirodnih ovlaživača svih tipova kože i dlake. Bogato je antioksi..
999.00RSD
Porez:832.50RSD
Regenerator za MEKU I HIDRIRANU DLAKU Regenerator za MEKU I HIDRIRANU DLAKU
Novo Najprodavaniji artikli
Brand: Fluffy
DOG COSMETICS / KOZMETIKA ZA PSEI&K FLUFFY PETS REGENERATOR - ZA MEKU I HIDRIRANU DLAKU   I&K FLUFFY REGENERATOR ZA PSE je pažljivo formulisan da intenzivno kondicionira, rehidrira i omekšava dlaku. Obogaćen je esencijalnim sastojcima, koji ishranjuju kožu..
750.00RSD
Porez:625.00RSD
Šampon ZA VOLUMEN Šampon ZA VOLUMEN
Novo
Brand: Fluffy
DOG COSMETICS / KOZMETIKA ZA PSE I&K FLUFFY PETS BLAGI ŠAMPON ZA VOLUMEN KRZNA (SHAMPOO Volume Coat)* SA PANTENOLOM I&K FLUFFY BLAGI ŠAMPON za volumen krzna namenjen je za pse sa srednjom i dugom dlakom. Sadrži pantenol – provitamin B5. Šampon nežno čisti, ishranjuje i neguj..
799.00RSD
Porez:665.83RSD
Šampon ZA OŠTRU DLAKU Šampon ZA OŠTRU DLAKU
Novo Najprodavaniji artikli
Brand: Fluffy
DOG COSMETICS / KOZMETIKA ZA PSE I&K FLUFFY PETS SHAMPOO Sharp CoatŠAMPON ZA KRZNO SA OŠTROM I KRATKOM DLAKOM* SA EKSTRAKTOM SVILE  I&K FLUFFY ŠAMPON ZA KRZNO SA OŠTROM I KRATKOM DLAKOM je obogaćen ekstraktom svile, koji hidrira kožu i stvara zaštitni film oko dlake, dajući ..
899.00RSD
Porez:749.17RSD
Šampon PROTIV SEBOREJE I PERUTI
Novo
Brand: Fluffy
Šampon je specijalno formulisan za pse sa masnom, seboroičnom kožom i perutom.Piroctone Olamine efikasno odstranjuje podsloj epiderma i uklanja masne ljuske sa površine kože. Alantoin, blagi keratolitik i humektant, uklanja izumrle ćelije sa površine kože, podstiče njenu epitelizaciju, regenera..
1,450.00RSD
Porez:1,208.33RSD
Losion za LAKŠE RAŠČEŠLJAVANJE Losion za LAKŠE RAŠČEŠLJAVANJE
Novo
Brand: Fluffy
DOG COSMETICS / KOZMETIKA ZA PSEI&K FLUFFY PETS DETANGLING SPRAY - LOSION ZA RAŠĆEBAVANJENatural Spray  I&K FLUFFY LOSION ZA RAŠĆEBAVANJE namenjen je za lakše raščešljavanje zamršene dlake. Uklanja čvorove i omogućava lako češljanje krzna. Ne masti ga, već mu d..
750.00RSD
Porez:625.00RSD
Parfem za PSE LEO
Novo Najprodavaniji artikli
Brand: Fluffy
DOG COSMETICS / KOZMETIKA ZA PSE I&K FLUFFY PETS LEO – PARFEM ZA PSEDOG PARFUMENatural Spray I&K FLUFFY PARFEM LEO ZA PSE, unisex toaletna parfemska voda za nju i njega...
390.00RSD
Porez:325.00RSD
Pokaži 1 to 8 of 8 (1 Strane)