Menu
VAŠA KORPA

Bee Venom krema - ANTIAGE DNEVNA & NOĆNA

Bee Venom krema - ANTIAGE DNEVNA & NOĆNA
Najprodavaniji artikli
Besplatna poštarina
Besplatna poštarina
Bee Venom krema - ANTIAGE DNEVNA & NOĆNA
1,890.00RSD
Bez PDV-a: 1,575.00RSD
  • Na stanju: Na stanju
  • Model: 000216
  • : 0.02kg
Pregledi proizvoda: 1011

Dostupne opcije

Opis

Clavis BEE VENOM krema predstavlja prirodnu alternativu botoxu kod liftinga kože lica i vrata, ali bez „zamrznutog“ izgleda lica nakon tretmana.

 

Pčelinji otrov (BeeVenom) je najnoviji trend u svetu podmlađivanja kože. Popularno ga nazivaju i „facelift u teglici“. U kontrolisanim količinama, bezbedan je i veoma koristan za kožu. Izvanredan je katalizator hemijskih procesa, poboljšava cirkulaciju i mikrocirkulaciju u tkivu, pospešuje regeneraciju i stvaranje kolagena i elastina, poboljšava opšte stanje kože, deluje antiinflamatorno i antibaktericidno. Krema vidno, nakon desetak dana, umanjuje bore, koži daje gladak i svež izgled, vidljivo povećava elastičnost, čvrstinu i punoću kože.

 

Clavis BEE VENOM krema pored pčelinjeg otrova sadrži i Koenzim Q10, ulje nevena, vitamin E i prirodni pčelinji med. Koenzim Q 10 je snažan antioksidans koji stimuliše proizvodnju zdravog kolagena. Ulje nevena pospešuje epitelizaciju kože, hrani je, omekšava, tonira i vlaži. Vitamin E sprečava stvaranje slobodnih radikala koji su odgovorni za starenje kože. Med sa svojim antiseptičnim i bakteriostatskim svojstvima deluje blagotvorno na kožu, održava vlažnost i elastičnost, sprečava starenje kože, hrani epiderm, daje licu baršunasti sjaj i štiti od nepovoljnih spoljnih uticaja.