Menu
VAŠA KORPA

Dezinfekcija ruku

Dezinfekcija ruku
70% Alkohol gel  ZA SUVO PRANJE RUKU 70% Alkohol gel  ZA SUVO PRANJE RUKU
Najprodavaniji artikli
Brand: Clavis
CLAVIS 70% ALKOHOL GEL ZA PRANJE RUKU BEZ VODEKada ste u pokretu, usled nedostatka vode i sapuna, pogodan na putovanjima, u prirodi i na javnim mestima (u školi, na poslu, u bolnici, sredstvima javnog saobraćaja, u restoranu, kafani ili kafiću,...) za higijenu vaših ruku tu je džepno pakovanje:·..
370.00RSD
Porez:308.33RSD
Gel za dezinfekciju ruku ANTIBAKTERIJSKI CLASSIC BLUE Gel za dezinfekciju ruku ANTIBAKTERIJSKI CLASSIC BLUE
Novo Najprodavaniji artikli
Brand: Clavis
CLAVIS ANTIBAKTERIJSKI ALKOHOL GEL ZA DEZINFEKCIJU RUKU CLASSIC BLUE  Namenjen je za suvo pranje i dezinfekciju zdrave kože ruku, bez upotrebe sapuna i vode. Predstavlja vid prevencije i zaštite od bakterija i gljivica. Posebno je pogodan u slučajevima ograničenog pristupa vodi i sa..
395.00RSD
Porez:329.17RSD
Gel za dezinfekciju ruku ANTIBAKTERIJSKI LIGHT ROUSE Gel za dezinfekciju ruku ANTIBAKTERIJSKI LIGHT ROUSE
Novo Najprodavaniji artikli
Brand: Clavis
ANTIBAKTERIJSKI ALKOHOL GEL ZA DEZINFEKCIJU RUKU LIGHT ROSE  SA GLICERINOM I ALOE VEROM Namenjen je za suvo pranje i dezinfekciju zdrave kože ruku, bez upotrebe sapuna i vode. Nije potrebno dodatno ispiranje i brisanje. Sa mirisom je, obogaćen glicerinom i aloe verom. Bez o..
230.00RSD
Porez:191.67RSD
Brand: Clavis
Clavis ALKOHOL SPREJ – ANTISEPTIK I DEZINFICIJENSbiocidni proizvodNamenjen je za dezinfekciju zdrave kože ruku. Za dezinfekciju  površina i opreme uključujući površine i opremu koja dolazi u kontakt sa hranom i pićem u domaćinstvima, bolnicama, javnim i industrijskim objektima. Za dezinfekciju ..
139.00RSD
Porez:115.83RSD
Pokaži 1 to 5 of 5 (1 Strane)