Menu
VAŠA KORPA

2M

Deterdžent za posuđe - KONCENTRAT
Najprodavaniji artikli
Brand: 2M
Koncentrovani 2M detergent za ručno pranje posuđa visokih performansi, sa mirisnim notama: zelene jabuke, limuna i narandže. Sadrži ekstrakt nevena obogaćen glicerinom. Deluje snažno, sa obilnom i bogatom penom.Podjednako dobro pere i odmašćuje u hladnoj i toploj vodi. Lako se ispira, a nakon sušenj..
199.00RSD
Porez:165.83RSD
Sanitar - FRAGRANS
Novo Najprodavaniji artikli
Sanitar KOSMOS
Novo Najprodavaniji artikli
Održavanje nameštaja - ČISTI, NEGUJE I DEZODORIŠE
Novo
Brand: 2M
Za profesionalnu upotrebu. 2M ZA ODRŽAVANJE NAMEŠTAJČISTI, NEGUJE I DEZODORIŠE  Proizvod namenjen za čišćenje i održavanje obojenih i lakiranih površina od drveta, plastike i drugih veštačkih materijala. Pogodan je za negu sjajnih i matiranih površina u kući i kancelariji: k..
370.00RSD
Porez:308.33RSD
Parfem za tepihe Parfem za tepihe
Novo
Brand: 2M
Za profesionalnu upotrebu.  Namenjen je profesionalnim perionicama tepiha za pojačani osećaj čistoće i svežine tek opranog tepiha. ..
699.00RSD
Porez:582.50RSD
Uklanjanje fleka KONCENTRAT
Novo
Brand: 2M
2M FLEKE KONCENTRAT ZA UKLANJANJE FLEKA 200 ml Uklanja razna zaprljanja sa tkanina postojanih boja, različitog porekla kao što su: fleke od voća, raznih masnoća, ulja, rumenila, mastila, flomastera, ili od hemijske olovke; olakšava kod pranje zaprljanijih delova košulje, kao što su kr..
249.00RSD
Porez:207.50RSD
ZA POSUĐE Koncentrat 9X
Novo Najprodavaniji artikli
Pasta UNIVERZALNA Pasta UNIVERZALNA
Novo Najprodavaniji artikli
Brand: 2M
2M  PASTA  univerzalno sredstvo za pranje i čišćenje.                        2M PASTA je univerzalno sredstvo za pranje i čišćenje. Odlično pere i uklanja nečistoće sa jako zaprljanih površina kako u domaćinstvu, tak..
199.00RSD
Porez:165.83RSD
Krem pasta - ZA PILING I JAKO ZAPRLjANE RUKE Krem pasta - ZA PILING I JAKO ZAPRLjANE RUKE
Novo
Brand: 2M
Za profesionalnu upotrebu. 2M KREM PASTA ZA PRANJE RUKUsa abrazivom klipa kukuruza efikasno čisti, pere i neguje HAND-REINIGERHAND CLEANER PASTEZA PROFESIONALNU UPOTREBU*ekstrakt kantariona, glicerin, kokosovo i bademovo ulje2M KREM PASTA za pranje ruku čisti temeljno i potpuno uklanja ulj..
249.00RSD
Porez:207.50RSD
Pokaži 1 to 12 of 21 (2 Strane)