Menu
VAŠA KORPA

2M

Deterdžent za posuđe - KONCENTRAT
Najprodavaniji artikli
Brand: 2M
Koncentrovani 2M detergent za ručno pranje posuđa visokih performansi, sa mirisnim notama: zelene jabuke, limuna i narandže. Sadrži ekstrakt nevena obogaćen glicerinom. Deluje snažno, sa obilnom i bogatom penom.Podjednako dobro pere i odmašćuje u hladnoj i toploj vodi. Lako se ispira, a nakon sušenj..
199.00RSD
Porez:165.83RSD
Sanitar - FRAGRANS
Novo Najprodavaniji artikli
Sanitar KOSMOS
Novo Najprodavaniji artikli
Održavanje nameštaja - ČISTI, NEGUJE I DEZODORIŠE
Novo
Brand: 2M
Za profesionalnu upotrebu. 2M ZA ODRŽAVANJE NAMEŠTAJČISTI, NEGUJE I DEZODORIŠE  Proizvod namenjen za čišćenje i održavanje obojenih i lakiranih površina od drveta, plastike i drugih veštačkih materijala. Pogodan je za negu sjajnih i matiranih površina u kući i kancelariji: k..
370.00RSD
Porez:308.33RSD
Parfem za tepihe Parfem za tepihe
Novo Najprodavaniji artikli
Brand: 2M
Za profesionalnu upotrebu.  Namenjen je profesionalnim perionicama tepiha za pojačani osećaj čistoće i svežine tek opranog tepiha. ..
699.00RSD
Porez:582.50RSD
Uklanjanje fleka KONCENTRAT
Novo Najprodavaniji artikli
Brand: 2M
2M FLEKE KONCENTRAT ZA UKLANJANJE FLEKA 200 ml Uklanja razna zaprljanja sa tkanina postojanih boja, različitog porekla kao što su: fleke od voća, raznih masnoća, ulja, rumenila, mastila, flomastera, ili od hemijske olovke; olakšava kod pranje zaprljanijih delova košulje, kao što su kr..
249.00RSD
Porez:207.50RSD
ZA PODOVE Koncentrat
Novo
Brand: 2M
2M ZA PODOVE KONCENTRATSREDSTVO ZA ODRŽAVANJE SVIH VRSTA PODOVA* ZA PROFESIONALNU UPOTREBU U DOMAĆINSTVU I INDUSTRIJI 2M ZA PODOVE - KONCENTRAT upotrebljava se za ručno pranje svih vrsta tvrdih podova: laminata, linoleuma, vinaza, keramike, mozaika, mermera, industrijskih,… Biorazgradiv ..
899.00RSD
Porez:749.17RSD
ZA POSUĐE Koncentrat 9X
Novo Najprodavaniji artikli
Brand: 2M
2M ZA POSUĐE koncentrat ×9Podjednako dobro pere u hladnoj i toploj voidi. Lako se ispira, a nakon sušenja posuđe je blistavo i bez kapljica vode. Nije potrebno dodatno brisanje.  Posebno ga preporučujemo osobama sa osetljivom kožom.  Pripremljen rastvor za upotrebu  (1 deo konc..
899.00RSD
Porez:749.17RSD
Pasta UNIVERZALNA Pasta UNIVERZALNA
Novo Najprodavaniji artikli
Brand: 2M
2M  PASTA  univerzalno sredstvo za pranje i čišćenje.                        2M PASTA je univerzalno sredstvo za pranje i čišćenje. Odlično pere i uklanja nečistoće sa jako zaprljanih površina kako u domaćinstvu, tak..
199.00RSD
Porez:165.83RSD
Pokaži 1 to 12 of 22 (2 Strane)